Blokzinciri Teknolojisi ve NFT’ler kitabını PDF indir [ePUB, PDF]

Blokzinciri Teknolojisi ve NFT’ler kitabını Türkçe olarak Ekonomi Kitapları Kategorisi altında PDF olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitapokupdfindir.com arşivlerinden PDF, ePUB, Rar ve Zip formatlarında da indirebilir online olarak okuyabilirsiniz.

Sayfa içindekiler

Blokzinciri Teknolojisi ve NFT’ler KİTAP AÇIKLAMASI

“Birçok insan kripto paraları ve blokzinciri birbirinden çok bağımsız gibi düşünüyor. Ve yine aynı şekilde birçok insan tarafından da kripto paralar ve blokzincir aynı şey gibi düşünülüyor. Her iki yaklaşım da aslında doğru değil.”
 
Bu kitap blokzincir teknolojisi ve kripto varlıkları en basit şekilde ve farklı alanlardan üretilen yaklaşımlarla anlamanız için tasarlandı. Teknolojinin temel çalışma prensibi ve kripto varlık çeşitlerinin anlatımının dışında NFT’lere özel hazırlanan bölümde Refik Anadol ile yapılan söyleşi ve farklı sektörlerdeki uygulamaları üzerine bilgiler de bulacaksınız. Kitabın son bölümü ilk defa yazar tarafından bilimsel Dünya Kadın Kongresinde literatüre eklenmiş olan “Kriptofeminizm” teorisine ilişkin fikirler içermekte ve bu teknolojinin ekosisteminde cinsiyet rollerini tartışmaktadır.
Blokzincir teknolojisini anlamak herkes için çok önemli. Çünkü web2.0 “takipçi” ve “kullanıcı” konseptleri ile kapitalizme bir anlamda yenilip bireyi güçsüzleştirirken, blokzincir teknolojisi ile birlikte web3.0’ün söylemsel alanı “katılımcı, sahiplik ve üyelik” konseptleri etrafında inşa edilerek bireyi güçlendirecek bir altyapıya işaret ediyor.
Blokzincir ve kripto varlıklar üzerine hem teknik hem kavramsal hem de ontolojik olarak farklı bilgilerin paylaşıldığı bu kitap, sizlere disiplinler arası bir tartışma ve anlatı sunuyor.
 
Özel Teşekkür;
Kitabın kapağındaki çok özel görsel, Refik Anadol tarafından hediye edilmiş olup, kendisine ait “Unsupervised – Data Universe – MOMA” çalışmasına ait bir NFT olan müzenin dijitalleştirilmiş koleksiyonu arasında gizli bir yürüyüşü simüle eden küresel bir yapay zeka veri tablosudur.
Bu eser kadar hiç bir şey kitabı bu denli özetleyemez, anlatamazdı. Sevgili Refik Anadol’a sonsuz saygı ve şükranlarımı sunarım.
Dr. Çağla Gül Şenkardeş

Blokzinciri Teknolojisi ve NFT’ler KİTABINI PDF, EPUB İNDİR OKU

Blokzinciri Teknolojisi ve NFT’ler yayınını online olarak okumak için indirmeniz gerekmektedir. PDF formatındaki dosyaları Adobe programı ile ePUB formatındaki dosyaları Microsoft EDGE ile açabilir yada kindle’ınızda okuyabilirsiniz.
İndirme linkine ulaşabilmek için sosyal medya paylaşım yöntemlerini kullanabilir yada 90 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Blokzinciri Teknolojisi ve NFT’ler İLE İLGİLİ TÜRDE FARKLI YAYINLAR

Ekonomi Kitapları türleri hakkında diğer yayınları göz atmak için buradan.

Blokzinciri Teknolojisi ve NFT’ler kitabını PDF, ePUB, RAR, ZIP formatlarında indirmeye çalışırken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız lütfen sorunu anlatan yorumunuzu bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir