Osmanlı'nın Manevi Mimarları kitabını PDF indir [ePUB, PDF]

Osmanlı'nın Manevi Mimarları kitabını Türkçe olarak Tarih Kategorisi altında PDF olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitapokupdfindir.com arşivlerinden PDF, ePUB, Rar ve Zip formatlarında da indirebilir online olarak okuyabilirsiniz.

Sayfa içindekiler

Osmanlı'nın Manevi Mimarları KİTAP AÇIKLAMASI

Pek çok millet ve devlete eşiklik ve beşiklik eden Eyüp sabırlı, Yusuf yüzlü, ahû gözlü, koç yiğitler yatağı, cihangirler otağı, aşıklar diyarı, erenler ocağı Anadolu’muz; vefalı göğsünden nice kahramanlar, dahiler, liderler, gönül mimarları çıkarmıştır.
İnsan beden ve ruhuna yapışan birtakım hastalıkları Kur’an Ezcanesinden imal ettiği ilaçlarla tedavi etmeyi vazife edinmiş bu aşk ve gönül aynaları olan Mevlânâ, Yunus Emre, Şeyh Edebali, Akşemseddin, Emir Sultan, Aziz Mahmut Hüdayi, Nabi ve niceleri insanımızın ve nice devlet adamı hükümdarlarımızın “Rûh” dünyasına girerek onları Allah’a kullukta, devlet idare etme sanatında, doruğa taşımışlardır.

Gerçek sultanların onlar olduğunu gören ve gönülden inanan Osmanlı Padişahları, bu gönül ve rûh ordularının rehberliğinde devletine, milletine ve insanlığa faydalı olmaya çalışmışlardır.

Elinizdeki eserde, bütün insanlığın gözü, kulağı, kanadı ve yüreği olan bu manevi mimarlar, tarafımızca tarihi dokusu içinde yeniden işlenmiş, geleceğimizi şekillendirmeye bir ölçüde de olsa katkı sağlanmak istenmiştir.

Osmanlı'nın Manevi Mimarları KİTABINI PDF, EPUB İNDİR OKU

Osmanlı'nın Manevi Mimarları yayınını online olarak okumak için indirmeniz gerekmektedir. PDF formatındaki dosyaları Adobe programı ile ePUB formatındaki dosyaları Microsoft EDGE ile açabilir yada kindle’ınızda okuyabilirsiniz.
İndirme linkine ulaşabilmek için sosyal medya paylaşım yöntemlerini kullanabilir yada 90 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Osmanlı'nın Manevi Mimarları İLE İLGİLİ TÜRDE FARKLI YAYINLAR

Tarih Kitapları türleri hakkında diğer yayınları göz atmak için buradan.

Osmanlı'nın Manevi Mimarları kitabıını PDF, ePUB, RAR, ZIP formatlarında indirmeye çalışırken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız lütfen sorunu anlatan yorumunuzu bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir