Desenlerin Ezgisi kitabını PDF indir [ePUB, PDF]

Desenlerin Ezgisi kitabını Türkçe olarak Hobi Kitapları Kategorisi altında PDF olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitapokupdfindir.com arşivlerinden PDF, ePUB, Rar ve Zip formatlarında da indirebilir online olarak okuyabilirsiniz.

Sayfa içindekiler

Desenlerin Ezgisi KİTAP AÇIKLAMASI

Sevgili sanatçılar, 2015 yılında çıktığım bu yolda siz sevgili sanatseverlere güzel boyama figürleri sunmaya çalışırken toplamda 9 kitaba ve 200.000 basılı kitaba ulaşmanın sevincini yaşadım. Yayıncım bana Desenlerin Ezgisi kitabının 6. baskısının muhtemelen 3 ay içinde yapılacağını söylediğinde, yolculuğumun bu ilk kitabını açtım ve inceledim. İlk gördüğüm şey 5 yıl içinde ne kadar yol kat ettiğim oldu ve bu kitabımı yenilemek için büyük bir dürtü hissettim. Hepimizin içinde olduğumuz bu üzücü salgın durumunu fırsata çevirip tüm çizimleri daha da iyi hale getirmeye başladım. Ancak bir iki gün sonra çok daha iyi çizimler ile kitabı “şu ana kadar hazırladığım en iyi kitap” haline getirmek istediğimi anladım. Böylelikle elinizdeki kitap üç aylık bir çalışmanın sonucunda çıkarmaya kıyamadığım 4-5 sayfa haricinde tamamen yenilendi. Yayıncım “Anabella, bu kitabı yeni bir kitap olarak da çıkarabiliriz” dediğinde ona bu kitabın benim için ne kadar önemli olduğunu anlattım. Bu kitap uzun bir yol öyküsünün ilk adımıydı çünkü. Umarım siz de bu yeni çizimleri beğenirsiniz. Yaptığınız boyamaları instagram ve facebook’ta görmeyi dört gözle bekliyorum. Sanırım bana en büyük zevk veren şey bu. Sevgiyle, Anabella

Desenlerin Ezgisi KİTABINI PDF, EPUB İNDİR OKU

Desenlerin Ezgisi yayınını online olarak okumak için indirmeniz gerekmektedir. PDF formatındaki dosyaları Adobe programı ile ePUB formatındaki dosyaları Microsoft EDGE ile açabilir yada kindle’ınızda okuyabilirsiniz.
İndirme linkine ulaşabilmek için sosyal medya paylaşım yöntemlerini kullanabilir yada 90 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Desenlerin Ezgisi İLE İLGİLİ TÜRDE FARKLI YAYINLAR

Hobi Kitapları türleri hakkında diğer yayınları göz atmak için buradan.

Desenlerin Ezgisi kitabını PDF, ePUB, RAR, ZIP formatlarında indirmeye çalışırken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız lütfen sorunu anlatan yorumunuzu bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir