Yaratıcının Kitapları: Kuantsal Kitaplar Mı? Kutsal Kitaplar Mı? kitabını PDF indir [ePUB, PDF]

Yaratıcının Kitapları: Kuantsal Kitaplar Mı? Kutsal Kitaplar Mı? kitabını Türkçe olarak İslam Kitapları Kategorisi altında PDF olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitapokupdfindir.com arşivlerinden PDF, ePUB, Rar ve Zip formatlarında da indirebilir online olarak okuyabilirsiniz.

Sayfa içindekiler

Yaratıcının Kitapları: Kuantsal Kitaplar Mı? Kutsal Kitaplar Mı? KİTAP AÇIKLAMASI

Kutsal Kitap kavramı 5 bin yıl önce Sümerler tarafından ortaya atılır. Çünkü Sümerler toplum yaşamının gökten gelen KUTSAL KRALLIKLARCA yönetimine inanıyorlardı. Halkın bu kutsal kişiliklere biat etmelerini sağlamak için de yaratıcının, her topluma toplumsal davranış kurallarını içeren kutsal kitap gönderdiği bilgisi aşılanıyordu. Yani kutsal kitaplar halkın bir sürü gibi devlet sahiplerince yönetilmesini sağlayan davranış bilgileridir. 
Kuantsal kitaplar ise, doğa ve dünyanın milyarlarca süren bir geçmişte, atom-altı-öğelerle başlayıp, atom denilen temel kimyasal elementlerin oluşumlarıyla başlayıp, onların kombinasyonlarıyla molekül, hücre, beden gibi üst sistemlere evrimleştiği ve bu evrimleşmenin BİLGİ oluşturma potansiyeliyle sürdürüldüğü görüşüne dayanır. Bilgiler kimyasal elementlerle yazılı olduğundan kuantsal bir alfabe kullanılmış olur. Dolayısıyla yaratıcının kitapları kuantsal dille yazılmış kuantsal kitaplar olmalıdırlar.
Kitapta bu konular bilimsel argümanlar sunularak açıklanmaktadır.
Kitabın satışından gelecek tüm gelir Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğine bağışlanacaktır.

Yaratıcının Kitapları: Kuantsal Kitaplar Mı? Kutsal Kitaplar Mı? KİTABINI PDF, EPUB İNDİR OKU

Yaratıcının Kitapları: Kuantsal Kitaplar Mı? Kutsal Kitaplar Mı? yayınını online olarak okumak için indirmeniz gerekmektedir. PDF formatındaki dosyaları Adobe programı ile ePUB formatındaki dosyaları Microsoft EDGE ile açabilir yada kindle’ınızda okuyabilirsiniz.
İndirme linkine ulaşabilmek için sosyal medya paylaşım yöntemlerini kullanabilir yada 90 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Yaratıcının Kitapları: Kuantsal Kitaplar Mı? Kutsal Kitaplar Mı? İLE İLGİLİ TÜRDE FARKLI YAYINLAR

İslam Kitapları türleri hakkında diğer yayınları göz atmak için buradan.

Yaratıcının Kitapları: Kuantsal Kitaplar Mı? Kutsal Kitaplar Mı? kitabını PDF, ePUB, RAR, ZIP formatlarında indirmeye çalışırken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız lütfen sorunu anlatan yorumunuzu bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir