Mümtehine kitabını PDF indir [ePUB, PDF]

Mümtehine kitabını Türkçe olarak İslam Kitapları Kategorisi altında PDF olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitapokupdfindir.com arşivlerinden PDF, ePUB, Rar ve Zip formatlarında da indirebilir online olarak okuyabilirsiniz.

Sayfa içindekiler

Mümtehine KİTAP AÇIKLAMASI

Hayatın adı imtihandı. Umutların, hayallerin, acıların ve beklentilerin eşlik ettiği bir yolculuktu hayat. Hayat yolculuğu; bazen ilkbaharda eylülü, eylülde ise kışları yaşatırdı insana. Yazın kavurucu sıcağında, yürekleri üşüyen yüzlerce insan vardı imtihandan geçen. Ömür takviminden tek tek düşen yapraklar, hesap gününe yaklaştırıyordu insanı. Yanlış tercihlere kurban giden kadınların, hayatın yükünü çekemez duruma geldiklerinde duydukları pişmanlıklar işe yaramıyordu. Oysaki her şeyin doğrusunu bildiren ayetler, nasıllığını öğreten peygamberler vardı. Ne var ki, insanlardan çoğu gafil olarak yaşıyorlardı. Dünya, cennetten sürgün edilen insanın, tekrar cenneti kazanabilmesi için sunulan bir imkândı. Hayatın adını “İmtihan” koymuştu Yaradan.

Mümtehine KİTABINI PDF, EPUB İNDİR OKU

Mümtehine yayınını online olarak okumak için indirmeniz gerekmektedir. PDF formatındaki dosyaları Adobe programı ile ePUB formatındaki dosyaları Microsoft EDGE ile açabilir yada kindle’ınızda okuyabilirsiniz.
İndirme linkine ulaşabilmek için sosyal medya paylaşım yöntemlerini kullanabilir yada 90 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Mümtehine İLE İLGİLİ TÜRDE FARKLI YAYINLAR

İslam Kitapları türleri hakkında diğer yayınları göz atmak için buradan.

Mümtehine kitabını PDF, ePUB, RAR, ZIP formatlarında indirmeye çalışırken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız lütfen sorunu anlatan yorumunuzu bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir