İstanbul Çevresi Alan Araştırmaları (2 Cilt Takım)/ 5-B-16 kitabını PDF indir [ePUB, PDF]

İstanbul Çevresi Alan Araştırmaları (2 Cilt Takım)/ 5-B-16 kitabını Türkçe olarak Sosyoloji Kitapları Kategorisi altında PDF olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitapokupdfindir.com arşivlerinden PDF, ePUB, Rar ve Zip formatlarında da indirebilir online olarak okuyabilirsiniz.

Sayfa içindekiler

İstanbul Çevresi Alan Araştırmaları (2 Cilt Takım)/ 5-B-16 KİTAP AÇIKLAMASI

1936 yılında, İstanbul’un gündelik yaşantısına ait “Halk Musikisi”, “Halk Raksları” ve “Sportif Oyunlar” alanlarında gerçekleştirilen yüzlerce sayfa hacmindeki anket bilgilerini; 1951 yılında, İstanbul’un çeşitli ilçelerini kapsayan halk musikisi derleme çalışmalarında Muzaffer Sarısözen, Halil Bedi Yönetken ve teknisyen Rıza Yetişen tarafından balmumu plâklara kaydedilen 54 adet vokal, enstrümantal ve vokal+enstrümantal tarzdaki geleneksel halk ezgilerinin/türkülerinin orijinal ses kayıtlarını ve ayrıca 1951 yılı halk müziği derleme çalışmalarına ait yazılı bilgi ve dokümanlarla 52 adet balmumu plâktan çözümlenmiş, yüzlerce sayfa hacmindeki türkü notalarını içeriyor.

Kitap; Ankara Devlet Konservatuvarı Folklor Arşivi’nde kayıt altına bulunan İstanbul’un 19. ve 20. yüzyıl halk yaşantısına ait müzikolojik yazılı ve sesli belgeleri, akademik bir disiplinle ele alıyor, inceliyor ve belgeliyor.”

İstanbul Çevresi Alan Araştırmaları (2 Cilt Takım)/ 5-B-16 KİTABINI PDF, EPUB İNDİR OKU

İstanbul Çevresi Alan Araştırmaları (2 Cilt Takım)/ 5-B-16 yayınını online olarak okumak için indirmeniz gerekmektedir. PDF formatındaki dosyaları Adobe programı ile ePUB formatındaki dosyaları Microsoft EDGE ile açabilir yada kindle’ınızda okuyabilirsiniz.
İndirme linkine ulaşabilmek için sosyal medya paylaşım yöntemlerini kullanabilir yada 90 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

İstanbul Çevresi Alan Araştırmaları (2 Cilt Takım)/ 5-B-16 İLE İLGİLİ TÜRDE FARKLI YAYINLAR

Sosyoloji Kitapları türleri hakkında diğer yayınları göz atmak için buradan.

İstanbul Çevresi Alan Araştırmaları (2 Cilt Takım)/ 5-B-16 kitabıını PDF, ePUB, RAR, ZIP formatlarında indirmeye çalışırken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız lütfen sorunu anlatan yorumunuzu bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir