Tevhid Medeniyeti kitabını PDF indir [ePUB, PDF]

Tevhid Medeniyeti kitabını Türkçe olarak Kültür Kitapları Kategorisi altında PDF olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitapokupdfindir.com arşivlerinden PDF, ePUB, Rar ve Zip formatlarında da indirebilir online olarak okuyabilirsiniz.

Sayfa içindekiler

Tevhid Medeniyeti KİTAP AÇIKLAMASI

Savaş Barkçin fikir serisine devam ediyor. Kalbin Aklı kitabında kafa ve kalp karışıklığımızı çeşitli alanlardan örneklerle anlatan yazar, devamında Medeniyet Aklı kitabında medeniyetlerin kurulma, gelişme ve bozulma aşamalarını ele almış ve Osmanlı Aklı kitabında ise Osmanlı’nın medeniyet aklını incelemiş, bu akılla dünyada nasıl özgün işler yapıldığını anlatmıştı. Şimdi ise Tevhid Medeniyeti kitabıyla medeniyetimizin temelinin tevhid olduğunu, tevhide yaslanarak medeniyetimizi nasıl ihya edebileceğimizi örneklerle açıklayıp gösteriyor. Bu kitabımızın başlığında iki kavram var: “Tevhid” ve “medeniyet.” Ä°kisi de bilinir, kullanılır ama pek bir arada değil. Ä°ki kavram arasındaki bağı bilen azdır, bilenler de bu bağı pek vurgulamaz. Oysa bizim medeniyetimiz tevhid medeniyetidir. Temelinde iman ve kulluk vardır. Sebilden sokağa, medreseden minyatüre kadar bu böyledir. Dünü bugünü ve yarını anlamak için medeniyetimizin direk taşlarından biri olan tevhid’i fikir ve toplum planında göstermeye çalışan bu eser fikir serimizde önemli bir yer tutuyor.

Tevhid Medeniyeti KİTABINI PDF, EPUB İNDİR OKU

Tevhid Medeniyeti yayınını online olarak okumak için indirmeniz gerekmektedir. PDF formatındaki dosyaları Adobe programı ile ePUB formatındaki dosyaları Microsoft EDGE ile açabilir yada kindle’ınızda okuyabilirsiniz.
İndirme linkine ulaşabilmek için sosyal medya paylaşım yöntemlerini kullanabilir yada 90 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Tevhid Medeniyeti İLE İLGİLİ TÜRDE FARKLI YAYINLAR

Kültür Kitapları türleri hakkında diğer yayınları göz atmak için buradan.

Tevhid Medeniyeti kitabını PDF, ePUB, RAR, ZIP formatlarında indirmeye çalışırken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız lütfen sorunu anlatan yorumunuzu bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir