Karıncaya Sormuşlar… kitabını PDF indir [ePUB, PDF]

Karıncaya Sormuşlar… kitabını Türkçe olarak Sosyoloji Kitapları Kategorisi altında PDF olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitapokupdfindir.com arşivlerinden PDF, ePUB, Rar ve Zip formatlarında da indirebilir online olarak okuyabilirsiniz.

Sayfa içindekiler

Karıncaya Sormuşlar… KİTAP AÇIKLAMASI

Yeryüzü bir nimet sofrasıdır. İnsanın şerefine kurulmuştur. İnsanın dışındaki bütün canlılar, bitkiler, hayvanlar, kuşlar, arılar, karıncalar bu sofrada insana hizmet ederler, dersler verirler.
Birbirleriyle dayanışma içinde olan karıncalar da koloniler kurarak topluluklar halinde yaşamaktadırlar. Biz insanların karıncadan alacağımız dersler de vardır.
Karıncaya sormuşlar:
“Nereye gidiyorsun?”
“Hacca” demiş.
“Bu bacaklarla zor” demişler.
Karınca: “Olsun, varamasam da yolunda ölürüm” demiş…
Karıncanın hedefi belli, bunun için ölümü göze almış…

Karıncaya Sormuşlar… KİTABINI PDF, EPUB İNDİR OKU

Karıncaya Sormuşlar… yayınını online olarak okumak için indirmeniz gerekmektedir. PDF formatındaki dosyaları Adobe programı ile ePUB formatındaki dosyaları Microsoft EDGE ile açabilir yada kindle’ınızda okuyabilirsiniz.
İndirme linkine ulaşabilmek için sosyal medya paylaşım yöntemlerini kullanabilir yada 90 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Karıncaya Sormuşlar… İLE İLGİLİ TÜRDE FARKLI YAYINLAR

Sosyoloji Kitapları türleri hakkında diğer yayınları göz atmak için buradan.

Karıncaya Sormuşlar… kitabıını PDF, ePUB, RAR, ZIP formatlarında indirmeye çalışırken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız lütfen sorunu anlatan yorumunuzu bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir