Küresel İşgale Karşı Direniş’in Kılıcı Süleymani kitabını PDF indir [ePUB, PDF]

Küresel İşgale Karşı Direniş’in Kılıcı Süleymani kitabını Türkçe olarak Siyaset Kitapları Kategorisi altında PDF olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitapokupdfindir.com arşivlerinden PDF, ePUB, Rar ve Zip formatlarında da indirebilir online olarak okuyabilirsiniz.

Sayfa içindekiler

Küresel İşgale Karşı Direniş’in Kılıcı Süleymani KİTAP AÇIKLAMASI

IŞİD’in Irak’ı işgal planı tamamlanmış olsaydı ve Irak topraklarında bir IŞİD terör devleti kurulmuş olsaydı en çok hangi ülke için tehdit oluşturmuş olurdu? 2011 yılından itibaren Suriye’ye yönelik küresel işgal süreciyle birlikte terör örgütü IŞİD mensupları için yolgeçen hanına dönüşen Türkiye, aynı zamanda en çok örgütlendiği ve hücre evleri oluşturduğu ülke olmuştur. Terör örgütü IŞİD açısında Türkiye Laik ve Kemalist bir ülkedir. Irak’ta bir IŞİD devleti kurulmuş olsaydı şüphesiz Türkiye ilk hedef ülke haline gelecekti. Dolayısıyla Serdar Kasım Süleymani tarafından IŞİD terör örgütünün Irak topraklarında durdurulması özelikle Türkiye için büyük bir kazanım oldu. İslam coğrafyasına musallat olan küresel terörün karşısında kendini feda eden bir komutanı bu kitapta ele alırken sadece İranlı bir komutan değil, evrensel bir değer haline gelen, Hamas Lideri İsmail Haniye’nin kendisine hitaben “Kudüs Şehidi”ni ele almak istedik.  Bu kitapta emperyalist güçlerin her türlü propagandasına rağmen mazlum ve Müslümanların gönlünde müstesna bir yer edinen Hacı Kasım Süleymani’yi önemli şahsiyetlerle ele aldık.

Küresel İşgale Karşı Direniş’in Kılıcı Süleymani KİTABINI PDF, EPUB İNDİR OKU

Küresel İşgale Karşı Direniş’in Kılıcı Süleymani yayınını online olarak okumak için indirmeniz gerekmektedir. PDF formatındaki dosyaları Adobe programı ile ePUB formatındaki dosyaları Microsoft EDGE ile açabilir yada kindle’ınızda okuyabilirsiniz.
İndirme linkine ulaşabilmek için sosyal medya paylaşım yöntemlerini kullanabilir yada 90 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Küresel İşgale Karşı Direniş’in Kılıcı Süleymani İLE İLGİLİ TÜRDE FARKLI YAYINLAR

Siyaset Kitapları türleri hakkında diğer yayınları göz atmak için buradan.

Küresel İşgale Karşı Direniş’in Kılıcı Süleymani kitabıını PDF, ePUB, RAR, ZIP formatlarında indirmeye çalışırken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız lütfen sorunu anlatan yorumunuzu bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir