Nazari Musiki'nin Esasları & Türk Musikisi’nin Zemini Üzerine Bir İnceleme kitabını PDF indir [ePUB, PDF]

Nazari Musiki'nin Esasları & Türk Musikisi’nin Zemini Üzerine Bir İnceleme kitabını Türkçe olarak Müzik Kitapları Kategorisi altında PDF olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitapokupdfindir.com arşivlerinden PDF, ePUB, Rar ve Zip formatlarında da indirebilir online olarak okuyabilirsiniz.

Sayfa içindekiler

Nazari Musiki'nin Esasları & Türk Musikisi’nin Zemini Üzerine Bir İnceleme KİTAP AÇIKLAMASI

Bu kitap, “nazari musiki’nin” teşkil esasları ve bu yolla “Türk musikisi’nin” zemini üzerine bir incelemedir. “Nazari musiki”, “suret devri’nin sureti” olarak “usul’e” ve “suret seyri’nin sureti” olarak “makam’a” mahsus “birlik’tir”. “Nazari musiki’den”, bu itibarla ve “suret nazariyatı” esasında olmak kaydıyla “kuvvet”, “zaman”, “devr” ve “perde” kavramları vasıtasıyla bahsettik. “Türk musikisi’ni”, “kudüm ile nây’e” mahsus “birlik” esasında ele aldık. “Türk musikisi”, bu manada “geometria’dır”; “kudüm” cihetinden “kuvvet-zaman geometria’sı” ve “nây” cihetinden de “kuvvet-zaman-perde geometria’sı” şeklinde. “Türk musikisi’nin” mevcut tecelliyatı bu bakımdan “eksiksiz’dir” ve “evrensel’dir”. “Türk musikisi’ne” mahsus “aheng’in” ve “tek sesliliğin”, “Batı musikisi’ne” mahsus “ritm”, “armoni” ve “melodi” esasında ele alınması ve bu yolla tadil edilmesi düşünülemez.

Nazari Musiki'nin Esasları & Türk Musikisi’nin Zemini Üzerine Bir İnceleme KİTABINI PDF, EPUB İNDİR OKU

Nazari Musiki'nin Esasları & Türk Musikisi’nin Zemini Üzerine Bir İnceleme yayınını online olarak okumak için indirmeniz gerekmektedir. PDF formatındaki dosyaları Adobe programı ile ePUB formatındaki dosyaları Microsoft EDGE ile açabilir yada kindle’ınızda okuyabilirsiniz.
İndirme linkine ulaşabilmek için sosyal medya paylaşım yöntemlerini kullanabilir yada 90 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Nazari Musiki'nin Esasları & Türk Musikisi’nin Zemini Üzerine Bir İnceleme İLE İLGİLİ TÜRDE FARKLI YAYINLAR

Müzik Kitapları türleri hakkında diğer yayınları göz atmak için buradan.

Nazari Musiki'nin Esasları & Türk Musikisi’nin Zemini Üzerine Bir İnceleme kitabını PDF, ePUB, RAR, ZIP formatlarında indirmeye çalışırken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız lütfen sorunu anlatan yorumunuzu bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir