Yavaş Seyahat & Aheste Bir Ruhun Gözlemleri kitabını PDF indir [ePUB, PDF]

Yavaş Seyahat & Aheste Bir Ruhun Gözlemleri kitabını Türkçe olarak Turizm Kategorisi altında PDF olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitapokupdfindir.com arşivlerinden PDF, ePUB, Rar ve Zip formatlarında da indirebilir online olarak okuyabilirsiniz.

Sayfa içindekiler

Yavaş Seyahat & Aheste Bir Ruhun Gözlemleri KİTAP AÇIKLAMASI

“Bu kitap, umudunu ve merakını kendisine kalkan yaparak şartlar ne olursa olsun yoluna devam etme cesaretini göstermiş olan gezginler, dijital göçebeler ve içinden taşanı akıtmak için kendine bir ‘Paris’ bulamayanlara yazıldı.”
 
Gökhan Kutluer, okuyucuyu bir uçağın küçük penceresinden Alp Dağları’nı görmenin sevincine ortak ediyor, ellerinden tutup şehirlerde gezdiriyor ve yürümenin olağan güzelliğine eşlik eden olağan dışı karşılaşmalara, kendiliğinden kurulan bağlara davet ediyor.
 
“Yavaş Seyahat”, kentleri turist telaşı ile gezmenin değil, dünyayı eliyle koymuş gibi bulmak isteyenlerin öyküsü. Yalnız ama asla tek başına yürümeyenlerin serüveni.
 
Kitabı okumaya başlamadan önce kendinize bir soru sorun: Tek bir yerde kök salmak yerine her yerde çiçek açabilmek mümkün mü?
 
Ve Gökhan Kutluer’in verdiği “Evet!” cevabına inanın. – İlkay Yıldız

Yavaş Seyahat & Aheste Bir Ruhun Gözlemleri KİTABINI PDF, EPUB İNDİR OKU

Yavaş Seyahat & Aheste Bir Ruhun Gözlemleri yayınını online olarak okumak için indirmeniz gerekmektedir. PDF formatındaki dosyaları Adobe programı ile ePUB formatındaki dosyaları Microsoft EDGE ile açabilir yada kindle’ınızda okuyabilirsiniz.
İndirme linkine ulaşabilmek için sosyal medya paylaşım yöntemlerini kullanabilir yada 90 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Yavaş Seyahat & Aheste Bir Ruhun Gözlemleri İLE İLGİLİ TÜRDE FARKLI YAYINLAR

Turizm ve Gezi Kitapları türleri hakkında diğer yayınları göz atmak için buradan.

Yavaş Seyahat & Aheste Bir Ruhun Gözlemleri kitabıını PDF, ePUB, RAR, ZIP formatlarında indirmeye çalışırken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız lütfen sorunu anlatan yorumunuzu bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir