Anormaller (Grafik Roman) kitabını PDF indir [ePUB, PDF]

Anormaller (Grafik Roman) kitabını Türkçe olarak Eğlence ve Mizah Kitapları Kategorisi altında PDF olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitapokupdfindir.com arşivlerinden PDF, ePUB, Rar ve Zip formatlarında da indirebilir online olarak okuyabilirsiniz.

Sayfa içindekiler

Anormaller (Grafik Roman) KİTAP AÇIKLAMASI

FREDDY, NEW YORK TIMES ÇOKSATANLARININ 1 NUMARASI FREDDY’NİN PİZZA DÜKKÂNI’NDA BEŞ GECE: ANORMALLER’İN ÇİZGİ ROMAN UYARLAMASI VE BİR SÜRPRİZLE GERİ DÖNÜYOR!                                                                         
Freddy’nin Pizza Dükkânı’nda yaşanan korkunç olayların üzerinden bir sene geçmiştir. Charlie sadece hayatına devam etmeye çalışmaktadır. Yeni bir okula ve hayata başlamanın verdiği heyecana rağmen, Charlie geceleri maskeli bir katilin ve tüyler ürpertici dört mekanik hayvanın kâbuslarıyla mücadele etmektedir. Yaşadığı zorlukların hepsinin bittiğini düşündüğü sırada okulunun yakınlarında oldukça tanıdık yara izleri taşıyan cesetler bulununca, kendisini yine babasının o korkutucu icatlarının dünyasında bulur. Anormal bir şeyler Charlie’yi avlamak için beklemektedir ve eğer bu kez onu ele geçirirlerse, bir daha asla kaçmasına izin vermeyeceklerdir.                                                                                                                      
Freddy’nin Pizza Dükkânı’nda Beş Gece: Anormaller, Eisner Ödülü adayı sanatçı Claudia Aguirre’nin heyecan verici çizimleriyle okurlarını eskisinden daha fazla korkutmayı hedefliyor. Scott Cawthon’un yarattığı Freddy’nin Pizza Dükkânı’nda Beş Gece’nin çizgi roman uyarlamasını sakın kaçırmayın!

Anormaller (Grafik Roman) KİTABINI PDF, EPUB İNDİR OKU

Anormaller (Grafik Roman) yayınını online olarak okumak için indirmeniz gerekmektedir. PDF formatındaki dosyaları Adobe programı ile ePUB formatındaki dosyaları Microsoft EDGE ile açabilir yada kindle’ınızda okuyabilirsiniz.
İndirme linkine ulaşabilmek için sosyal medya paylaşım yöntemlerini kullanabilir yada 90 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Anormaller (Grafik Roman) İLE İLGİLİ TÜRDE FARKLI YAYINLAR

Eğlence ve Mizah Kitapları türleri hakkında diğer yayınları göz atmak için buradan.

Anormaller (Grafik Roman) kitabını PDF, ePUB, RAR, ZIP formatlarında indirmeye çalışırken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız lütfen sorunu anlatan yorumunuzu bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir