Başsız Süvari – Rip Van Winkle kitabını PDF indir [ePUB, PDF]

Başsız Süvari – Rip Van Winkle kitabını Orjinal dilinde olarak Orjinal Dilinde olan Kitaplar Kategorisi altında PDF olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitapokupdfindir.com arşivlerinden PDF, ePUB, Rar ve Zip formatlarında da indirebilir online olarak okuyabilirsiniz.

Sayfa içindekiler

Başsız Süvari – Rip Van Winkle KİTAP AÇIKLAMASI

Washington Irving, Amerika’nın Ä°ngiliz kraliyet rejimi karşısında bağımsızlığını kazandığı dönemin en popüler  yazarları arasında yer almaktadır. Amerika Birleşik Devletleri’nin uluslararası ilk en iyi satan yazarı olarak Irving meşru bir meslek olarak yazarlığı savundu ve hayatı boyunca deneme, hikaye ve biyografi türünde birçok yazı kaleme aldı.
Gotik bir hikaye olan Başsız Süvari; 1800’lü yılların başında Amerika’nın Sleepy Hollow Kasabasında anlatılan halk hikayelerinden biridir ve günümüzde dahi aynı kasabada bu figürle ilgili şenlikler düzenlenmektedir. Başsız Süvari hikâyesinin 1949 yılında Walt Disney tarafından animasyon filmi yapılmış, daha sonraları dünyaca ünlü yönetmen Tim Burton tarafından sinemaya da uyarlanmıştır.
Rip Van Winkle ise karısının dırdırından kurtulmak için çareyi çok sevdiği köpeği Wolf ile Catskills Dağlarında ördek avlayarak geçirmekte bulmuştur. Başına gelen doğaüstü olaylar sonucu karşılaştığı manzara karşısında, içinde bulunduğu durumu önce kendisine, sonra çevresindekilere açıklamanın yollarını aramaktadır.

Başsız Süvari – Rip Van Winkle KİTABINI PDF, EPUB İNDİR OKU

Başsız Süvari – Rip Van Winkle yayınını online olarak okumak için indirmeniz gerekmektedir. PDF formatındaki dosyaları Adobe programı ile ePUB formatındaki dosyaları Microsoft EDGE ile açabilir yada kindle’ınızda okuyabilirsiniz.
İndirme linkine ulaşabilmek için sosyal medya paylaşım yöntemlerini kullanabilir yada 90 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Başsız Süvari – Rip Van Winkle İLE İLGİLİ TÜRDE FARKLI YAYINLAR

Orjinal Dilinde Kitapların türleri hakkında diğer yayınları göz atmak için buradan.

Başsız Süvari – Rip Van Winkle kitabını PDF, ePUB, RAR, ZIP formatlarında indirmeye çalışırken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız lütfen sorunu anlatan yorumunuzu bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir