Yoga Pratyayahara Duyuları Aşma Sanatı kitabını PDF indir [ePUB, PDF]

Yoga Pratyayahara Duyuları Aşma Sanatı kitabını Türkçe olarak Sağlık Kitapları Kategorisi altında PDF olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitapokupdfindir.com arşivlerinden PDF, ePUB, Rar ve Zip formatlarında da indirebilir online olarak okuyabilirsiniz.

Sayfa içindekiler

Yoga Pratyayahara Duyuları Aşma Sanatı KİTAP AÇIKLAMASI

Büyük Yoga Üstadı Akif Manaf tarafından hazırlanmış bu kitap dünya tarihinde Pratyahara konusunda ilk defa yazılmış tek örnektir. Eser, Pratyahara ve bu alandaki olağandışı fenomenlerle ilgili olarak yazılmış en ilginç, kapsamlı ve derin bilgileri içerir. Yazar, bir bilim adamı olarak hem bilimsel araştırmaları hem de kendi deneyimlerini aktarmakta ve okuyucuyu süptil fenomenlerin akıl almaz bir yolculuğuna çıkarmaktadır.

Kitabın zengin içeriğinde, olağanüstü yetenekler, süptil teknikler, duyular dışı algılamalar, enerji merkezleri ve alanları gibi pek çok konuya ek olarak bütün bunların olası bilimsel açıklamalarına da değinilmiştir. Büyük Yoga Üstadı Akif Manaf’ın Yoga: Pratyahara – Duyuları Aşma Sanatı kitabı Orijinal Yoga Sistemi’nin 5. basamağını anlamak için çok büyük ve paha biçilmez bir katkıdır. Günümüzün yeni yayınlanmış ve çoğunlukla içeriksiz kitaplar okyanusunda bu kitap, Yoga ile ilgilenen herkes için bir armağandır

Yoga Pratyayahara Duyuları Aşma Sanatı KİTABINI PDF, EPUB İNDİR OKU

Yoga Pratyayahara Duyuları Aşma Sanatı yayınını online olarak okumak için indirmeniz gerekmektedir. PDF formatındaki dosyaları Adobe programı ile ePUB formatındaki dosyaları Microsoft EDGE ile açabilir yada kindle’ınızda okuyabilirsiniz.
İndirme linkine ulaşabilmek için sosyal medya paylaşım yöntemlerini kullanabilir yada 90 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Yoga Pratyayahara Duyuları Aşma Sanatı İLE İLGİLİ TÜRDE FARKLI YAYINLAR

Sağlık TIP Kitapları türleri hakkında diğer yayınları göz atmak için buradan.

Yoga Pratyayahara Duyuları Aşma Sanatı kitabını PDF, ePUB, RAR, ZIP formatlarında indirmeye çalışırken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız lütfen sorunu anlatan yorumunuzu bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir