Ye, İç, Fit Ol & Alkali Beslen kitabını PDF indir [ePUB, PDF]

Ye, İç, Fit Ol & Alkali Beslen kitabını Türkçe olarak Sağlık Kitapları Kategorisi altında PDF olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitapokupdfindir.com arşivlerinden PDF, ePUB, Rar ve Zip formatlarında da indirebilir online olarak okuyabilirsiniz.

Sayfa içindekiler

Ye, İç, Fit Ol & Alkali Beslen KİTAP AÇIKLAMASI

 Yaşadığımız çağda vücudumuza her şeyden daha çok özel özen göstermemiz gerekmektedir. Zira hiç olmadığı kadar yüksek stres ve besin değeri olmayan gıda bombardımanı altındayız.
Unutmamak gerekir ki hayat alkaliden asidizeye giden bir yolculuktur. Alkali doğar asidik ölürüz. Bu yolculuk boyunca vücudun doğal alkali yapısını ne kadar koruyabilirsek, ilerleyen yaşlarımızda yaşam kalitemizi o derece yükseltmiş oluruz.
Doğru beslenme ne yediğin, nasıl yediğin ve neyle birlikte yediğin, yani besin kombinasyonlarıyla doğrudan bağlantılıdır. Sindirim sistemimizi rahatlatan ve ideal kilomuzu koruyan, enerjik, genç olmamızı sağlayan besin kombinasyonlarının 10 temel kuralı vardır. Besinlerin sindirim açısından birbirleriyle en efektif biçimde uyumu, vücudu toksinlerden arındırıp hafif alkali yapısını korumasına yardım eder.
İyi sindirilememiş besinlerin sebep olduğu mide yanması, gaz, reflü, uyku bozukluğu, enerji düşüklüğü gibi sorunlar ortadan kalkar, hastalıklara yakalanma riski azalır.
 

Ye, İç, Fit Ol & Alkali Beslen KİTABINI PDF, EPUB İNDİR OKU

Ye, İç, Fit Ol & Alkali Beslen yayınını online olarak okumak için indirmeniz gerekmektedir. PDF formatındaki dosyaları Adobe programı ile ePUB formatındaki dosyaları Microsoft EDGE ile açabilir yada kindle’ınızda okuyabilirsiniz.
İndirme linkine ulaşabilmek için sosyal medya paylaşım yöntemlerini kullanabilir yada 90 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Ye, İç, Fit Ol & Alkali Beslen İLE İLGİLİ TÜRDE FARKLI YAYINLAR

Sağlık TIP Kitapları türleri hakkında diğer yayınları göz atmak için buradan.

Ye, İç, Fit Ol & Alkali Beslen kitabını PDF, ePUB, RAR, ZIP formatlarında indirmeye çalışırken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız lütfen sorunu anlatan yorumunuzu bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir