Satranç Öğren De Gel kitabını PDF indir [ePUB, PDF]

Satranç Öğren De Gel kitabını Türkçe olarak Hobi Kitapları Kategorisi altında PDF olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitapokupdfindir.com arşivlerinden PDF, ePUB, Rar ve Zip formatlarında da indirebilir online olarak okuyabilirsiniz.

Sayfa içindekiler

Satranç Öğren De Gel KİTAP AÇIKLAMASI

Mektupla yapılan satranç maçlarını, taşları yiyen bir satranç oyuncusunu, Yavuz Sultan Selim’in mat ettiği şahı, deve üstünde taşsız tahtasız satranç oynayan Arapları, bir turnuvada 10 kilo veren satranç şampiyonunu, 11. Yüzyılda Avrupa’da şövalye olma şartlarını ve satranca dair en kolay yöntemleri bu kitapta bulacaksınız.
Satranç oynadıkça hafızanızın geliştiğini hissedecek, satranç oynayan bilgisayarları duyunca kulaklarınıza inanamayacaksınız.
Bu kitapta; dünya satranç şampiyonları ile tanışacak, geleceğin satranç şampiyonu olma yolunda ilk adımı atacaksınız…
Satranç öğrenmek hiç bu kadar keyifli olmamıştı…

Satranç Öğren De Gel KİTABINI PDF, EPUB İNDİR OKU

Satranç Öğren De Gel yayınını online olarak okumak için indirmeniz gerekmektedir. PDF formatındaki dosyaları Adobe programı ile ePUB formatındaki dosyaları Microsoft EDGE ile açabilir yada kindle’ınızda okuyabilirsiniz.
İndirme linkine ulaşabilmek için sosyal medya paylaşım yöntemlerini kullanabilir yada 90 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Satranç Öğren De Gel İLE İLGİLİ TÜRDE FARKLI YAYINLAR

Hobi Kitapları türleri hakkında diğer yayınları göz atmak için buradan.

Satranç Öğren De Gel kitabını PDF, ePUB, RAR, ZIP formatlarında indirmeye çalışırken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız lütfen sorunu anlatan yorumunuzu bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir