Bilinçli Bebek kitabını PDF indir [ePUB, PDF]

Bilinçli Bebek kitabını Türkçe olarak Eğitim Kitapları Kategorisi altında PDF olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitapokupdfindir.com arşivlerinden PDF, ePUB, Rar ve Zip formatlarında da indirebilir online olarak okuyabilirsiniz.

Sayfa içindekiler

Bilinçli Bebek KİTAP AÇIKLAMASI

O ne istediğini bilir, yeter ki dinleyin

• Bebekler neden ağlar?
• Neden sürekli kucakta tutulmak isterler?
• Bebeklerin uyku saatlerindeki düzensizlikler nasıl aşılabilir?
• Tuvalet eğitimi vermenin en iyi yöntemi nedir?
• İlk yıllar zekâ gelişimi açısından ne kadar önemlidir?

Çocuk yetiştirmede bir devrim niteliği taşıyan Bilinçli Bebek, kendine güvenen ve bilinçli bireyler yetiştirme yolculuğunun ilk 2,5 yılında anne babalara çığır açıcı önerilerde bulunuyor. Doğal ebeveynlik savunucularından olan Aletha J. Solter “Çocuğunuz her istediğinde onu kucağınıza alabilirsiniz. Çünkü onun sizin sıcaklığınıza ihtiyacı var” diyerek bebeklerin kendini ifade etmekte kullandığı özel dili deşifre ediyor. Solter ayrıca, anne babalara çocuk yetiştirmede referans noktası olarak alınacak bir tavsiyede bulunuyor: “Bebeğiniz düşünme ve hissetme yeteneğine sahip ‘tam’ bir insandır, bunu unutmayın!”

Bilinçli Bebek KİTABINI PDF, EPUB İNDİR OKU

Bilinçli Bebek yayınını online olarak okumak için indirmeniz gerekmektedir. PDF formatındaki dosyaları Adobe programı ile ePUB formatındaki dosyaları Microsoft EDGE ile açabilir yada kindle’ınızda okuyabilirsiniz.
İndirme linkine ulaşabilmek için sosyal medya paylaşım yöntemlerini kullanabilir yada 90 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Bilinçli Bebek İLE İLGİLİ TÜRDE FARKLI YAYINLAR

Eğitim Kitapları türleri hakkında diğer yayınları göz atmak için buradan.

Bilinçli Bebek kitabını PDF, ePUB, RAR, ZIP formatlarında indirmeye çalışırken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız lütfen sorunu anlatan yorumunuzu bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir