Sporun Madde Bağımlılığı Farkındalık Oluşturmada Etkisi kitabını PDF indir [ePUB, PDF]

Sporun Madde Bağımlılığı Farkındalık Oluşturmada Etkisi kitabını Türkçe olarak Sağlık Kitapları Kategorisi altında PDF olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitapokupdfindir.com arşivlerinden PDF, ePUB, Rar ve Zip formatlarında da indirebilir online olarak okuyabilirsiniz.

Sayfa içindekiler

Sporun Madde Bağımlılığı Farkındalık Oluşturmada Etkisi KİTAP AÇIKLAMASI

Bağımlılıktan Kurtulmak için spor en iyi çözüm olabilir. Ülkemizde ve dünyada toplumun sportif etkinlikler yoluyla sağlığını koruma ve yaşam kalitesini artırması konulu yatırım ve kaynakların önemi uzun yıllardır bilinmektedir.
Bu konuda yapılan plana dayalı çalışmalar özellikle günümüzde çocuk ve gençlerin anayasal sorumluluklar gereği de olan niteliğinden hareketle kalkınma planlarının ve uygulamalarının içinde yer almaktadır.
Bundan da güç alıp bu konuda profilaktik ve sistematik çözüm ve uygulamalar çok büyük önem taşımaktadır. Çünkü yeni neslin korunması ve geleceğinin sağlıklı ve güvenli olmasının aileden, okula ve mahalleden topluma ve ülkeye ve insanlığa dünyamızda sağlıklı bir yaşam alanına sahip ekosistem olarak düşünülmesi elzemdir. Biz bu çalışma da konu olarak sadece bir bilimsel araştırma ve yayın, tez konusu olarak değil, özellikle toplumunuzun dezavantajlı sayılabilecek mahallelerinde yaşayan tamamı öğrenci olan çocuk ve gençlerimizin bağımlılık tehlikelerine karşı, sportif etkinlikler yoluyla farkındalıklarının artıp kendilerine bir -immün sistem- koruma yaklaşımı sağlamalarında çözüm önerisi olabilecek örnek uygulamaların neler olabileceğini sorguladık.

Sporun Madde Bağımlılığı Farkındalık Oluşturmada Etkisi KİTABINI PDF, EPUB İNDİR OKU

Sporun Madde Bağımlılığı Farkındalık Oluşturmada Etkisi yayınını online olarak okumak için indirmeniz gerekmektedir. PDF formatındaki dosyaları Adobe programı ile ePUB formatındaki dosyaları Microsoft EDGE ile açabilir yada kindle’ınızda okuyabilirsiniz.
İndirme linkine ulaşabilmek için sosyal medya paylaşım yöntemlerini kullanabilir yada 90 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Sporun Madde Bağımlılığı Farkındalık Oluşturmada Etkisi İLE İLGİLİ TÜRDE FARKLI YAYINLAR

Sağlık TIP Kitapları türleri hakkında diğer yayınları göz atmak için buradan.

Sporun Madde Bağımlılığı Farkındalık Oluşturmada Etkisi kitabını PDF, ePUB, RAR, ZIP formatlarında indirmeye çalışırken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız lütfen sorunu anlatan yorumunuzu bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir