Cins Aylık Kültür Dergisi Sayı:99 Aralık 2023 kitabını PDF indir [ePUB, PDF]

Cins Aylık Kültür Dergisi Sayı:99 Aralık 2023 kitabını Türkçe olarak Dergiler Kategorisi altında PDF olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitapokupdfindir.com arşivlerinden PDF, ePUB, Rar ve Zip formatlarında da indirebilir online olarak okuyabilirsiniz.

Sayfa içindekiler

Cins Aylık Kültür Dergisi Sayı:99 Aralık 2023 KİTAP AÇIKLAMASI

DURDULAR İTE ÇAKALA KARŞI YARİN KAPISINDA
 
Bir şeyler oldu, oluyor ve olacak. Her şey olması gerektiği gibi değil. Bütün düzenleri bozan İsrail şiarı üzere kan kusmaya devam ediyor. Cins 99. sayısında da Filistin’i, Kudüs’ü, Gazze’yi gündemine alıyor. Konuşulacak, tartışılacak tek meselemiz budur diyerek ‘Aylık Hayber Hatırlatması’ mottosuyla Cins okurunun karşısında.
 
GÜÇLÜ KALEMLERLE CİNS!
 
Filistin’e dair yazılarıyla Güray Süngü, Hüseyin Atlansoy, Mustafa Çiftci, Muhammed Yazıcı, Savaş Ş. Barkçin, İsmail Kılıçarslan, Ali Emre’nin yanı sıra Gökhan Ergür İsrail zulmüne karşı halen susmakta devam edenlere ‘Korkaktan sanatçı olur mu?’ diye soruyor. Ahmet Faruk Asa Hamas direnişinin serüvenini, Peren Birsaygılı Mut, Muhammed İzzet Derveze’yi ve Filistin davasının yüz yılını, Sueda Nur Çokadar Batının ikiyüzlülüğünü anlatıyor. Şair Ömer Erdem Günler Çözüldükçe isimli serinin yirmi üçüncüsünde ‘Doğunun Yedinci Oğlu ya da Erken Bir Paralaks’ ile anlatmaya devam ediyor Sezai Karakoç’u.
 
CİNS SÖYLEŞİLERİ
 
Sueda Nur Çokadar Erol Göka ile ‘adalet’ mefhumu üzerinden Filistin’de olup bitenleri konuşuyor. Yine Sueda Nur Çokadar Taha Kılınç ile Filistin’i konuşuyor. Kazım Rahman’ın Abdullah Hüseyin’le yaptığı söyleşiyi Cins okuruyla buluşturmak üzere Peren Birsaygılı Mut çeviriyor.
 
SABİT BÖLÜMLERİNDE BU AY…
 
Tordemir Yazıları serisine ‘Siyonist Çamurlaşma’ ile devam ediyor Sadık Yemni. Bu ay Uvertür’de Roger Garaudy’nin İsrail, Mitler ve Terör adlı kitabından bir alıntı var. Bu sayıda Cins, Ghassan Kenafânî’nin ‘Siyonist Edebiyat’ isimli kitabından alıntılarla kitaba bir im düşüyor. Derginin tam ortasında Hasan Aycın bir çizgisiyle sesleniyor okura. Editörümüz ‘Öfkeli ve Umutlu’ başlığında Filistin şarkılarını okurla buluşturuyor. Saygı Duruşu’nda Susan Sarandon, Cins’in şiir bölümünde Cahit Zarifoğlu’nun ‘Daralan Vakitler’i, Cins Kafa’da ise Şeyh Ahmed Yasin var.

Cins Aylık Kültür Dergisi Sayı:99 Aralık 2023 KİTABINI PDF, EPUB İNDİR OKU

Cins Aylık Kültür Dergisi Sayı:99 Aralık 2023 yayınını online olarak okumak için indirmeniz gerekmektedir. PDF formatındaki dosyaları Adobe programı ile ePUB formatındaki dosyaları Microsoft EDGE ile açabilir yada kindle’ınızda okuyabilirsiniz.
İndirme linkine ulaşabilmek için sosyal medya paylaşım yöntemlerini kullanabilir yada 90 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Cins Aylık Kültür Dergisi Sayı:99 Aralık 2023 İLE İLGİLİ TÜRDE FARKLI YAYINLAR

Dergiler türleri hakkında diğer yayınları göz atmak için buradan.

Cins Aylık Kültür Dergisi Sayı:99 Aralık 2023 kitabını PDF, ePUB, RAR, ZIP formatlarında indirmeye çalışırken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız lütfen sorunu anlatan yorumunuzu bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir