Playback kitabını PDF indir [ePUB, PDF]

Playback kitabını Orjinal dilinde olarak Orjinal Dilinde olan Kitaplar Kategorisi altında PDF olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitapokupdfindir.com arşivlerinden PDF, ePUB, Rar ve Zip formatlarında da indirebilir online olarak okuyabilirsiniz.

Sayfa içindekiler

Playback KİTAP AÇIKLAMASI

Gece gelen bir telefon. Takip edilecek bir kadın. Sırlar kinde, güzel ve çekici kadın. Evet, sırlar, güzel kadınları daha da çekici kılar, ama aynı zamanda tehlikeli de yapar. Çünkü savaş sonrası ABD’deki yaşam, savaş öncesinden daha farklı değildir. Hatta biraz daha vahşi, biraz daha acımasız. Çünkü yeraltındaki sermaye yerüstüne çıkmaya karar vermiştir. Herkes kendi geçmi sinden kurtulma telaşındadır. Ama bu, hiç de sanıldığı kadar kolay değildir. Çünkü etraf, size sırlarınızı hatırlatmak isteyen insanlarla doludur. Cinayetlerle, ölümlerle, utançlarla dolu sırlarınızı.

Gece gelen telefon, Philip Marlov/e’u bu sırlar dünyasına çağıracaktır. Birçok erkek tarafından izlenen o gizemli kadının karmaşık dünyasına. Üstelik dedektifimiz bu kez, sadece sırları çözmeye kalkışmayacak, güzel bir kadının ruhunda uyandırdığı girdapla da uğraşmak zorunda kalacaktır. AHMET ÜMİT

Büyük Uyku kitabıyla tanıştığımız dedektif Philip Marlom’un maceraları Playback ile devam ediyor. Chandler’ın, ölümünden bir yıl önce, 1958’de yazmış olduğu bu eseri, Raymond Chandler serisinin beşinci kitabı olarak Sinan Fişek çevirdi. Everest Yayınları olarak Amerikan polisiyesinin klasikleşmiş isimlerinden Raymond Chandler külliyatını, Türk polisiyesinin usta ismi Ahmet Ümit editörlüğünde sunmaktan mutluluk duyuyoruz.

Playback KİTABINI PDF, EPUB İNDİR OKU

Playback yayınını online olarak okumak için indirmeniz gerekmektedir. PDF formatındaki dosyaları Adobe programı ile ePUB formatındaki dosyaları Microsoft EDGE ile açabilir yada kindle’ınızda okuyabilirsiniz.
İndirme linkine ulaşabilmek için sosyal medya paylaşım yöntemlerini kullanabilir yada 90 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Playback İLE İLGİLİ TÜRDE FARKLI YAYINLAR

Orjinal Dilinde Kitapların türleri hakkında diğer yayınları göz atmak için buradan.

Playback kitabını PDF, ePUB, RAR, ZIP formatlarında indirmeye çalışırken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız lütfen sorunu anlatan yorumunuzu bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir