Çocuk Yetiştirmede Psikolojik Taktikler kitabını PDF indir [ePUB, PDF]

Çocuk Yetiştirmede Psikolojik Taktikler kitabını Türkçe olarak Psikoloji Kitapları Kategorisi altında PDF olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitapokupdfindir.com arşivlerinden PDF, ePUB, Rar ve Zip formatlarında da indirebilir online olarak okuyabilirsiniz.

Sayfa içindekiler

Çocuk Yetiştirmede Psikolojik Taktikler KİTAP AÇIKLAMASI

Bir ölümden söz edecekseniz “Büyükannem uyuyor” demeyin, gerçeği söyleyin. Çocuğunuzu korumaya çalışmak amacıyla yaptığınız bu açıklama, uykudan korkmasına neden olabilir. İster inanın ister inanmayın, çocuklar ölüm kavramını küçük yaşlardan itibaren kavrayabilirler. Aslında bunu anlamaları, boşanma kavramını anlamalarından çok daha kolay bile olabilir.
Dayak çocuğun yapılması istenmeyen davranışı yapmasını engellemez. Sadece yakalanmadan yapması gerektiğini öğretir.
Walt Disney “Eğitim ve eğlence birbirine düşman değildir” derken haklıydı. Erkenden başlayarak dili bir eğlence haline getirirseniz, çocuğunuz sözcük sevgisini yaşamı boyunca koruyacaktır. Tıpkı torununuzun torunu gibi!
Çocuğunuz bir yeri kanayarak hıçkırıklar içinde yanınıza gelirse, kanı kırmızı temiz bir bezle temizleyin. Böylece kan lekelerini gizleyebilirsiniz.
Televizyon programları çocuklarınıza öğrenmesini istemediğiniz şeyler öğretir. Bu görünen sorunun yanında, beş yaşına kadar olan çocukların gelişimini de sekteye uğratır. Üstelik bu dönem, kendi kendilerini eğlendirme konusunda ustalaşabilecekleri tek dönemdir. Ancak televizyon karşısında çok fazla zaman geçirirlerse, bunu asla öğrenemeyeceklerdir. Bunu kendi kendilerine yapabilecek potansiyele, beceriye ve zekaya sahip olduklarının farkına bile varmayacak, başkalarının kendilerini eğlendirmesini bekleyerek büyüyeceklerdir.

Çocuk Yetiştirmede Psikolojik Taktikler KİTABINI PDF, EPUB İNDİR OKU

Çocuk Yetiştirmede Psikolojik Taktikler yayınını online olarak okumak için indirmeniz gerekmektedir. PDF formatındaki dosyaları Adobe programı ile ePUB formatındaki dosyaları Microsoft EDGE ile açabilir yada kindle’ınızda okuyabilirsiniz.
İndirme linkine ulaşabilmek için sosyal medya paylaşım yöntemlerini kullanabilir yada 90 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Çocuk Yetiştirmede Psikolojik Taktikler İLE İLGİLİ TÜRDE FARKLI YAYINLAR

Psikoloji Kitapları türleri hakkında diğer yayınları göz atmak için buradan.

Çocuk Yetiştirmede Psikolojik Taktikler kitabını PDF, ePUB, RAR, ZIP formatlarında indirmeye çalışırken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız lütfen sorunu anlatan yorumunuzu bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir