Origami ile Kolay Matematik kitabını PDF indir [ePUB, PDF]

Origami ile Kolay Matematik kitabını Türkçe olarak Çocuk kitapları Kategorisi altında PDF olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitapokupdfindir.com arşivlerinden PDF, ePUB, Rar ve Zip formatlarında da indirebilir online olarak okuyabilirsiniz.

Sayfa içindekiler

Origami ile Kolay Matematik KİTAP AÇIKLAMASI

Origami bir malzemeyi başka bir forma dönüştürme deneyimi yaşatırken görsel dikkat algılarını ve yaratıcılık kapasitesini de geliştiriyor. Origaminin özellikle matematiğe duyulan ilgiyi arttırdığı bilim insanları tarafından onaylanıyor. Y. Matematik Mühendisi Burcu Şansan’ın hazırladığı, matematikle origami ilişkisini merkeze alan “Origami ile Kolay Matematik” kitabı, çocuklara matematiğin temel kavramlarını kâğıt katlayarak keşfettirmeyi hedefliyor. Çocuklar origami yaparak; büyüklük küçüklük kavramı, üslü sayılar, oran, oranı farklı biçimde gösterme, iki çokluğun oranı gibi kavramları daha kolay öğrenecekler. Ayrıca geometrinin eğlenceli yönüyle de bu kitap aracılığıyla tanışacaklar.
 
Kişinin sanal değil gerçek bir ürün oluşturabilmesine imkân sağlayan origaminin, okul öncesi ve ilkokul çağında mutlaka deneyimlenmesini öneriyorum.
Çocukların, aileleriyle ya da öğretmenleriyle birlikte yapabileceği, onların duygusal ve zihinsel gelişimine katkısı oldukça büyük olan origamiyle tanışmaları için, “Origami ile Kolay Matematik” kitabını tüm çocuklara, ailelere ve öğretmenlere tavsiye ediyorum.
 
Uzm. Dr. Zerrin Topçu Bilgen
Çocuk ve Ergen Psikiyatristi

Origami ile Kolay Matematik KİTABINI PDF, EPUB İNDİR OKU

Origami ile Kolay Matematik yayınını online olarak okumak için indirmeniz gerekmektedir. PDF formatındaki dosyaları Adobe programı ile ePUB formatındaki dosyaları Microsoft EDGE ile açabilir yada kindle’ınızda okuyabilirsiniz.
İndirme linkine ulaşabilmek için sosyal medya paylaşım yöntemlerini kullanabilir yada 90 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Origami ile Kolay Matematik İLE İLGİLİ TÜRDE FARKLI YAYINLAR

Çocuk kitapları türleri hakkında diğer yayınları göz atmak için buradan.

Origami ile Kolay Matematik kitabını PDF, ePUB, RAR, ZIP formatlarında indirmeye çalışırken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız lütfen sorunu anlatan yorumunuzu bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir