Bi Müsaade Sınavım Var kitabını PDF indir [ePUB, PDF]

Bi Müsaade Sınavım Var kitabını Türkçe olarak Eğitim Kitapları Kategorisi altında PDF olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitapokupdfindir.com arşivlerinden PDF, ePUB, Rar ve Zip formatlarında da indirebilir online olarak okuyabilirsiniz.

Sayfa içindekiler

Bi Müsaade Sınavım Var KİTAP AÇIKLAMASI

Bi’ Müsaade Sınavım Var on yaşından erişkinliğe kadar farklı sınavlara girecek herkese şöyle diyor: “Öğretmenler, anne babalar, çocuklar ve gençler: Sınav kolaydır! Yeter ki nasıl hazırlanacağınızı bilin.”

Dr. Faruk Öndağ, Bi’ Müsaade Sınavım Var’da tüm öğrencilerin sınav sürecinde neler yaşadığını, bu süreçte onları ne gibi görünmez engellerin beklediğini ve bu engellerin nasıl aşılacağını keyifli bir anlatımla aktarıyor. Sınava hazırlık sürecinde, bir hafta öncesinde ve özellikle sınav anında nelere dikkat edileceğini titizlikle işlerken okuyucuya bir yol haritası veriyor. Yaşanmış onlarca sınav öyküsü paylaşılıyor.

Bi’ Müsaade Sınavım Var adeta bir “sınavı kolaylaştırma rehberi”. Dr. Faruk Öndağ’ın sımsıcak, eğlenceli ve hayatın içinden anlatımıyla…

Bi Müsaade Sınavım Var KİTABINI PDF, EPUB İNDİR OKU

Bi Müsaade Sınavım Var yayınını online olarak okumak için indirmeniz gerekmektedir. PDF formatındaki dosyaları Adobe programı ile ePUB formatındaki dosyaları Microsoft EDGE ile açabilir yada kindle’ınızda okuyabilirsiniz.
İndirme linkine ulaşabilmek için sosyal medya paylaşım yöntemlerini kullanabilir yada 90 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Bi Müsaade Sınavım Var İLE İLGİLİ TÜRDE FARKLI YAYINLAR

Eğitim Kitapları türleri hakkında diğer yayınları göz atmak için buradan.

Bi Müsaade Sınavım Var kitabını PDF, ePUB, RAR, ZIP formatlarında indirmeye çalışırken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız lütfen sorunu anlatan yorumunuzu bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir