Yaşamınızda Feng Shui kitabını PDF indir [ePUB, PDF]

Yaşamınızda Feng Shui kitabını Türkçe olarak Diğer kitaplar Kategorisi altında PDF olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitapokupdfindir.com arşivlerinden PDF, ePUB, Rar ve Zip formatlarında da indirebilir online olarak okuyabilirsiniz.

Sayfa içindekiler

Yaşamınızda Feng Shui KİTAP AÇIKLAMASI

Feng Shui’nin özü, dağınıklıktan arınmadır diyor Kingston. Yalnızca yaşadığımız mekanlarda da değil. Yaşamımızın her alanında; bedenimiz, zihnimiz, duygularımız ve ruhumuzda. Dağınık insanlarla dağınık mekanlarda uygulanacak Feng Shui, ahenk yerine ahenksizliği çoğaltır. Geri teper.
Nerede olursa olsun dağınıklık, enerjimizi alıp götüren, emip tüketen bir canavar. Ortadan kaldırdığımızda enerji düzeyimiz, yaşama sevinci ve yaratıcılığımız yükseliyor. Dağınıklığın tıkadığı yollar açıldığında bir noktada takılıp kalan yaşamımıza yeni olanaklar akmaya başlıyor.
Karen Kingston daha önce yapılmamış bir şeyi yapıyor, dağınıklığın özüne iniyor. Her açıdan ışık tutuyor. Gidermenin yollarını gösteriyor.
Bana dağınıklığınızın türünü, yerini, miktarını söyleyin, size ne tür sorunları sıklıkla yaşadığınızı söyleyeyim, diyen bir kitap!

Yaşamınızda Feng Shui KİTABINI PDF, EPUB İNDİR OKU

Yaşamınızda Feng Shui yayınını online olarak okumak için indirmeniz gerekmektedir. PDF formatındaki dosyaları Adobe programı ile ePUB formatındaki dosyaları Microsoft EDGE ile açabilir yada kindle’ınızda okuyabilirsiniz.
İndirme linkine ulaşabilmek için sosyal medya paylaşım yöntemlerini kullanabilir yada 90 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Yaşamınızda Feng Shui İLE İLGİLİ TÜRDE FARKLI YAYINLAR

Diğeri kitaplar türleri hakkında diğer yayınları göz atmak için buradan.

Yaşamınızda Feng Shui kitabını PDF, ePUB, RAR, ZIP formatlarında indirmeye çalışırken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız lütfen sorunu anlatan yorumunuzu bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir