Bitlerimi Geri Verin! kitabını PDF indir [ePUB, PDF]

Bitlerimi Geri Verin! kitabını Türkçe olarak Çocuk kitapları Kategorisi altında PDF olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitapokupdfindir.com arşivlerinden PDF, ePUB, Rar ve Zip formatlarında da indirebilir online olarak okuyabilirsiniz.

Sayfa içindekiler

Bitlerimi Geri Verin! KİTAP AÇIKLAMASI

Uluslararası üne sahip Fransız sanatçı Pierre Elie Ferrier, küçükler için yazıp resimlediği kitabıyla ilk kez Tükçe’de!
Yalnızlıktan canı sıkılan bir çocuğun bitlerle kurduğu fantastik arkadaşlığı anlatan yazar, steril kent yaşamına mizah dolu bir yaklaşımla eğiliyor. Çocukların bakış açısından her şeyin eğlenceli bir macera olabileceğini özgün bir dille öyküleştiren kitap, renkli resimleri ve sözcük oyunlarıyla da okumayı keyfe dönüştürüyor. “Yeni Efendiler” sitesinin seçkin ailelerinden birinin oğluydu. Oturdukları lüks dairenin bol penceresi, acayip modern bir güvenlik sistemi, iki televizyonu, uzaktan kumandalı bir sürü araç gereci vardı. Ama ailesi geç saatlere kadar çalıştığı için, Anton evde tek başına çok sıkılıyordu. Günün birinde kafasında bir kaşıntı hissetti. Bitlendiğini keşfettiği an, ilginç bir maceranın içinde buluverdi kendini…

Bitlerimi Geri Verin! KİTABINI PDF, EPUB İNDİR OKU

Bitlerimi Geri Verin! yayınını online olarak okumak için indirmeniz gerekmektedir. PDF formatındaki dosyaları Adobe programı ile ePUB formatındaki dosyaları Microsoft EDGE ile açabilir yada kindle’ınızda okuyabilirsiniz.
İndirme linkine ulaşabilmek için sosyal medya paylaşım yöntemlerini kullanabilir yada 90 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Bitlerimi Geri Verin! İLE İLGİLİ TÜRDE FARKLI YAYINLAR

Çocuk kitapları türleri hakkında diğer yayınları göz atmak için buradan.

Bitlerimi Geri Verin! kitabını PDF, ePUB, RAR, ZIP formatlarında indirmeye çalışırken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız lütfen sorunu anlatan yorumunuzu bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir