Fotoğrafta Pratik Kompozisyon kitabını PDF indir [ePUB, PDF]

Fotoğrafta Pratik Kompozisyon kitabını Türkçe olarak Sanat Kitapları Kategorisi altında PDF olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitapokupdfindir.com arşivlerinden PDF, ePUB, Rar ve Zip formatlarında da indirebilir online olarak okuyabilirsiniz.

Sayfa içindekiler

Fotoğrafta Pratik Kompozisyon KİTAP AÇIKLAMASI

Kompozisyon… çok önemli, ama içi doldurulması da bir o kadar zor bir sözcük. Özellikle de fotoğrafta. ‘Aklınızdaki imgeyi en uygun şekilde, fotoğraf makinesi aracılığıyla kâğıda aktarmak’ desek, eksik bir ifade olur. Kompozisyonda imgenin yansıması, ifade edilmek istenenin doğasına uymak zorundadır. Ayrıca çerçeve, leke düzenlemesi, ışık ve malzeme bilgisi de bu ifadeyi desteklemelidir.

Peki, kompozisyon ‘üslup’tan bağımsız düşünülebilir mi?

Fotoğrafı sanat saymazsanız, belki. Ama, fotoğrafı sanatın özgün bir dalı olarak görüyorsanız, düşünülemez. Çünkü asıl olan deklanşöre zamanında basmak değildir. Estetik birikime ve görgüye de ihtiyaç vardır. Ve bunların yalın, eksiksiz, pratiğe uygulanabilir bir biçimde ifade edilmesi son derece zordur.

Fotoğraf sanatçısı Faruk Akbaş, bu bilgilerin ışığında çok değerli bir çalışma sunuyor. Uzun betimlemelere, teknik bilgilere girişmeden sözü fotoğrafa bırakıyor.

Elinizdeki kitap, fotoğrafta kompozisyon bilgisine gereksinim duyan amatör-profesyonel herkesi tatmin edecek, söylenmesi gereken her şeyi söyleyen ve tüm güncel bilgileri içeren önemli bir kaynak.

Fotoğrafta Pratik Kompozisyon kitabının kısa sürede hak ettiği ilgiyi göreceğinden eminiz.

Fotoğrafta Pratik Kompozisyon KİTABINI PDF, EPUB İNDİR OKU

Fotoğrafta Pratik Kompozisyon yayınını online olarak okumak için indirmeniz gerekmektedir. PDF formatındaki dosyaları Adobe programı ile ePUB formatındaki dosyaları Microsoft EDGE ile açabilir yada kindle’ınızda okuyabilirsiniz.
İndirme linkine ulaşabilmek için sosyal medya paylaşım yöntemlerini kullanabilir yada 90 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Fotoğrafta Pratik Kompozisyon İLE İLGİLİ TÜRDE FARKLI YAYINLAR

Sanat Kitapları türleri hakkında diğer yayınları göz atmak için buradan.

Fotoğrafta Pratik Kompozisyon kitabını PDF, ePUB, RAR, ZIP formatlarında indirmeye çalışırken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız lütfen sorunu anlatan yorumunuzu bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir