Zor Balık kitabını PDF indir [ePUB, PDF]

Zor Balık kitabını Türkçe olarak Çocuk kitapları Kategorisi altında PDF olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitapokupdfindir.com arşivlerinden PDF, ePUB, Rar ve Zip formatlarında da indirebilir online olarak okuyabilirsiniz.

Sayfa içindekiler

Zor Balık KİTAP AÇIKLAMASI

Kıpkırmızı mercanların arasında yaşayan Zor Balık, başkalarıyla alay etmeyi çok sever, kendini böyle güçlü hissederdi. Bir gün bir balıkçı teknesinde karşısına turuncu gözlü koca bir kedi çıktı. Zor Balık’ın bu yeni arkadaşı, onu güç ve yalnızlık üzerine düşündürecek, denizlerdeki hayatını çok değiştirecekti…
 
Uzman klinik psikolog ve çocuk kitapları yazarı Büşra Tarçalır Erol’un günümüzün önemli sorunlarından biri olan zorbalık üzerine düşündüren kitabı Zor Balık, yenilenen içeriğiyle 5 yaş ve üzeri çocuklar için raflarda yerini aldı. Etrafındakilere zorbaca davranan balığın öyküsüyle zorbalık ve güçlü olma isteği arasındaki ilişki irdelenirken, Uğur Altun’un ödüllü çizimleri hikâyeye eşsiz bir zenginlik katıyor.
Kitabın sonunda yer alan ve zorbalığı tanımlayarak bu tür davranışlar karşısında nasıl davranmamız gerektiğine dair öneriler sunan metin ise, ebeveynlere ve tüm yetişkinlere bir kılavuz niteliğinde.

Zor Balık KİTABINI PDF, EPUB İNDİR OKU

Zor Balık yayınını online olarak okumak için indirmeniz gerekmektedir. PDF formatındaki dosyaları Adobe programı ile ePUB formatındaki dosyaları Microsoft EDGE ile açabilir yada kindle’ınızda okuyabilirsiniz.
İndirme linkine ulaşabilmek için sosyal medya paylaşım yöntemlerini kullanabilir yada 90 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Zor Balık İLE İLGİLİ TÜRDE FARKLI YAYINLAR

Çocuk kitapları türleri hakkında diğer yayınları göz atmak için buradan.

Zor Balık kitabını PDF, ePUB, RAR, ZIP formatlarında indirmeye çalışırken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız lütfen sorunu anlatan yorumunuzu bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir