Zorlayan ve Zorlanan Çocuklar kitabını PDF indir [ePUB, PDF]

Zorlayan ve Zorlanan Çocuklar kitabını Türkçe olarak Psikoloji Kitapları Kategorisi altında PDF olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitapokupdfindir.com arşivlerinden PDF, ePUB, Rar ve Zip formatlarında da indirebilir online olarak okuyabilirsiniz.

Sayfa içindekiler

Zorlayan ve Zorlanan Çocuklar KİTAP AÇIKLAMASI

İçinde bulunduğumuz çağ hızlı bir tempoda gelişiyor. Buna bağlı olarak, her şeyde olduğu gibi, çocuklara yaklaşımın da hızla değiştiğini görüyoruz. Bir yandan, anne-babalarımızın bizde uygulamış oldukları yöntemleri sürdürme eğilimi gösterirken, diğer yandan karşımıza çıkan yeni ve çağdaş yöntemleri takip etme zorunluluğunu hissediyoruz. Bu farklı yaklaşımlarla baş etmekte zorlanıyor, bazen bildiklerimizi bile uygulayamıyoruz.
Deneyimli pedagog ve klinik psikolog İnci Vural bu kitapta, yıllar içinde anne-babaların ve çocukların iç dünyalarına yaptığı yolculuklardan damıttığı tecrübeleri son araştırmaların ışığında değerlendirerek aktarıyor. Bunu yaparken, hazır tarifler ve reçeteler sunmak yerine anne-baba olarak kendimizi anlamamıza ve kendi iç sesimizi bulmamıza yardımcı oluyor

Zorlayan ve Zorlanan Çocuklar KİTABINI PDF, EPUB İNDİR OKU

Zorlayan ve Zorlanan Çocuklar yayınını online olarak okumak için indirmeniz gerekmektedir. PDF formatındaki dosyaları Adobe programı ile ePUB formatındaki dosyaları Microsoft EDGE ile açabilir yada kindle’ınızda okuyabilirsiniz.
İndirme linkine ulaşabilmek için sosyal medya paylaşım yöntemlerini kullanabilir yada 90 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Zorlayan ve Zorlanan Çocuklar İLE İLGİLİ TÜRDE FARKLI YAYINLAR

Psikoloji Kitapları türleri hakkında diğer yayınları göz atmak için buradan.

Zorlayan ve Zorlanan Çocuklar kitabını PDF, ePUB, RAR, ZIP formatlarında indirmeye çalışırken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız lütfen sorunu anlatan yorumunuzu bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir