Evim Her Yer Evim kitabını PDF indir [ePUB, PDF]

Evim Her Yer Evim kitabını Türkçe olarak Turizm Kategorisi altında PDF olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitapokupdfindir.com arşivlerinden PDF, ePUB, Rar ve Zip formatlarında da indirebilir online olarak okuyabilirsiniz.

Sayfa içindekiler

Evim Her Yer Evim KİTAP AÇIKLAMASI

Hiçbir şeyi ertelemeyin! Çünkü hayat çok kısa ve fazlasıyla tatlı.

Lynne ve Tim, evlerini satıp hayatlarının geri kalanını gezmeye, görmeye ve paylaşmaya ayırdılar. Birlikte, bir yaşamın nasıl yaşanması gerektiğini öğrenip, sınırları nasıl aşacaklarını keşfettiler. Sığındıkları tek şey birbirlerine duydukları sevgiydi. Asla arkalarına dönüp bakmadılar.

Sadece birkaç bavul ve birkaç küçük eşyayla yollara düşen çift, Arjantin’den Meksika’ya, Fransa’dan Portekiz’e, İrlanda’dan İtalya’ya ve hatta Fas’a kadar hiç durmadan dolaştı. Avrupa yolculuğuna başladıkları noktaysa, hayran kaldıkları İstanbul’dan başka bir yer değildi…

Evim Her Yer Evim, hayallerini gerçeğe dönüştürmek isteyen herkes için bir yol haritası!

Evim Her Yer Evim KİTABINI PDF, EPUB İNDİR OKU

Evim Her Yer Evim yayınını online olarak okumak için indirmeniz gerekmektedir. PDF formatındaki dosyaları Adobe programı ile ePUB formatındaki dosyaları Microsoft EDGE ile açabilir yada kindle’ınızda okuyabilirsiniz.
İndirme linkine ulaşabilmek için sosyal medya paylaşım yöntemlerini kullanabilir yada 90 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Evim Her Yer Evim İLE İLGİLİ TÜRDE FARKLI YAYINLAR

Turizm ve Gezi Kitapları türleri hakkında diğer yayınları göz atmak için buradan.

Evim Her Yer Evim kitabıını PDF, ePUB, RAR, ZIP formatlarında indirmeye çalışırken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız lütfen sorunu anlatan yorumunuzu bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir