Bilim ne İmiş? Devrimler Çağında Bilim Antolojisi (1908-1938) kitabını Türkçe olarak Başvuru kitapları Kategorisi altında PDF olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitapokupdfindir.com arşivlerinden PDF, ePUB, Rar ve Zip formatlarında da indirebilir online olarak okuyabilirsiniz.
Sayfa içindekiler
Bilim ne İmiş? Devrimler Çağında Bilim Antolojisi (1908-1938) KİTAP AÇIKLAMASI
Bilim Ne İmiş? Devrimler Çağında Bilim Antolojisi adlı bu seçkide, 1908-1938 yılları arasındaki Devrimler Çağı’nda Türk Matbuatı’nın saygın akademik ve popüler dergilerinde yayımlanmış olan ve dönemin bilim algısının kavranmasını sağlayan makaleleri topladık.
Yazarlar arasında kimler yok ki!
Ziya Gökalp, Sâtı Bey, Salih Zeki, Mustafa Şekip Tunç, Mehmed Halid, Mehmed Emin Erişirgil, Halil Nimetullah, Ali Rıza, Galip Ata Ataç, Mehmed Celal, Mustafa Nermi, Hâtemî Senîh, Mehmed İzzet, Köprülüzade Mehmed Fuad, Sabiha Zekeriya Sertel, Necmettin Sâdık Sadak, Kazım Şinasi Dersan…
Seçkiye giren makaleler bir bütün hâlinde incelendiğinde, Devrimler Çağı’nda (1908-1938) teşekkül eden “Yeni Bilim Anlayışı”nın kabataslak da olsa temel unsurlarının anlaşılması mümkün olmaktadır.
Bu seçki, ülkemizdeki bilim tarihi, bilim felsefesi ve bilim sosyolojisi çalışmalarına yeni bir soluk getirecektir.
Bilim ne İmiş? Devrimler Çağında Bilim Antolojisi (1908-1938) KİTABINI PDF, EPUB İNDİR OKU
Bilim ne İmiş? Devrimler Çağında Bilim Antolojisi (1908-1938) yayınını online olarak okumak için indirmeniz gerekmektedir. PDF formatındaki dosyaları Adobe programı ile ePUB formatındaki dosyaları Microsoft EDGE ile açabilir yada kindle’ınızda okuyabilirsiniz.
İndirme linkine ulaşabilmek için sosyal medya paylaşım yöntemlerini kullanabilir yada 90 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın
Bilim ne İmiş? Devrimler Çağında Bilim Antolojisi (1908-1938) İLE İLGİLİ TÜRDE FARKLI YAYINLAR
Başvuru kitapları türleri hakkında diğer yayınları göz atmak için buradan.
Bilim ne İmiş? Devrimler Çağında Bilim Antolojisi (1908-1938) kitabını PDF, ePUB, RAR, ZIP formatlarında indirmeye çalışırken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız lütfen sorunu anlatan yorumunuzu bırakın.