2020 Yeni Ekonomi kitabını PDF indir [ePUB, PDF]

[ad_1]

2020 Yeni Ekonomi kitabını Türkçe olarak Ekonomi Kitapları Kategorisi altında PDF olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitapokupdfindir.com arşivlerinden PDF, ePUB, Rar ve Zip formatlarında da indirebilir online olarak okuyabilirsiniz.

Sayfa içindekiler

2020 Yeni Ekonomi KİTAP AÇIKLAMASI

Hazır olun!
En büyük ekonomik kriz yaklaşıyor.
Hepiniz önleminizi alın.
Krizi fırsata dönüştürebilirsiniz…

Ekonomide büyük bir ‘tufan’ hızla bize doğru yaklaşıyor. Bildiğimiz anlamda dünya sona erecek. Fakat korkmaya gerek yok; felâkette ayakta kalmak mümkün. Hatta basit önlemlerle bu büyük yıkımı hayatınızın fırsatına dönüştürebilirsiniz.

Ekonomik krizler neden artık fakir ülkelerde değil de zengin ve “gelişmiş” ülkelerde çıkıyor? Sovyetler Birliği yıkıldı. Amerika da onunla aynı yoldan mı gidiyor? Kapitalizm gerçekte nedir? Çin’de ceviz piyasasında bile balon var. Evet, bildiğimiz ceviz! Peki ya Türkiye? Bizim borsamızda da balon oluşmuş olabilir mi? ‘Batmayacak kadar büyük’ bankalar ‘2008 Krizi’nden sonra uslandılar mı? Yeni finansal skandallar hangi alanlarda görülebilir? Bunların ‘Lost’ dizisi ile ne ilgisi var?

Büyük felâket kapitalizmi tamamen yıkacak mı? Dev dalgalara karşı kendinizi nasıl koruyabilirsiniz? Sular çekildikten sonra hangi iş alanları yatırım yapmak için uygun olacak? Türkiye bu ortamda ne yapmalı? Ekonomi gazetecisi ve eski The Wall Street Journal muhabiri Erkan Öz, tüm bu soruları yanıtlıyor.

[ad_2]

2020 Yeni Ekonomi KİTABINI PDF, EPUB İNDİR OKU

2020 Yeni Ekonomi yayınını online olarak okumak için indirmeniz gerekmektedir. PDF formatındaki dosyaları Adobe programı ile ePUB formatındaki dosyaları Microsoft EDGE ile açabilir yada kindle’ınızda okuyabilirsiniz.
İndirme linkine ulaşabilmek için sosyal medya paylaşım yöntemlerini kullanabilir yada 90 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

2020 Yeni Ekonomi İLE İLGİLİ TÜRDE FARKLI YAYINLAR

Ekonomi Kitapları türleri hakkında diğer yayınları göz atmak için buradan.

2020 Yeni Ekonomi kitabını PDF, ePUB, RAR, ZIP formatlarında indirmeye çalışırken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız lütfen sorunu anlatan yorumunuzu bırakın.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *