2023 Gamze Hoca Türkçenin Matematiği AYT Türk Dili ve Edebiyatı 10 Deneme kitabını PDF indir [ePUB, PDF]

2023 Gamze Hoca Türkçenin Matematiği AYT Türk Dili ve Edebiyatı 10 Deneme kitabını Türkçe olarak Sınav Kitapları Kategorisi altında PDF olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitapokupdfindir.com arşivlerinden PDF, ePUB, Rar ve Zip formatlarında da indirebilir online olarak okuyabilirsiniz.

Sayfa içindekiler

2023 Gamze Hoca Türkçenin Matematiği AYT Türk Dili ve Edebiyatı 10 Deneme KİTAP AÇIKLAMASI

TÜRKÇENİN MATEMATİĞİ TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI 20 DENEME
TÜRKÇENİN MATEMATİĞİ TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI AYT DENEMELERİ hem yeni soru dağılımı hem de soru kalıpları ve zorluk dereceleri ile ÖSYM ile bire bir aynı formatta hazırlandığı için sizlere gerçek bir ayt provası yaşatacaktır.
.
TÜRKÇENİN MATEMATİĞİ GAMZE HOCAMIZIN VİDEO ÇÖZÜMLERİ VE YOUTUBE KAMPI
Kitabın kapağındaki kare kodu telefonunuza okutarak veya Youtube Türkçenin Matematiği Kanalına  giderek Gamze Hoca’nın bu 10 Edebiyat denemesi için oluşturduğu kamp videolarını takip edebilirsiniz.
Denemeleri önce kendiniz çözüp sonra Gamze hocanın çözüm kampını izleyerek kalıcı bir AYT Edebiyat tekrarı yaparak tüm eksiklerinizi kapatabilirsiniz.
.
TÜRKÇENİN MATEMATİĞİ Denemelerinde ÖSYM’nin son 3 yılda yönelttiği soru kalıpları temel alınmıştır. Soru dağılımı, soru kökleri, sorularda yer alan metinler ve sorulardaki sözcük sayıları çıkmış sorularla eş değerde tutulmaya çalışılmıştır.

2023 Gamze Hoca Türkçenin Matematiği AYT Türk Dili ve Edebiyatı 10 Deneme KİTABINI PDF, EPUB İNDİR OKU

2023 Gamze Hoca Türkçenin Matematiği AYT Türk Dili ve Edebiyatı 10 Deneme yayınını online olarak okumak için indirmeniz gerekmektedir. PDF formatındaki dosyaları Adobe programı ile ePUB formatındaki dosyaları Microsoft EDGE ile açabilir yada kindle’ınızda okuyabilirsiniz.
İndirme linkine ulaşabilmek için sosyal medya paylaşım yöntemlerini kullanabilir yada 90 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

2023 Gamze Hoca Türkçenin Matematiği AYT Türk Dili ve Edebiyatı 10 Deneme İLE İLGİLİ TÜRDE FARKLI YAYINLAR

Sınav Kitapları türleri hakkında diğer yayınları göz atmak için buradan.

2023 Gamze Hoca Türkçenin Matematiği AYT Türk Dili ve Edebiyatı 10 Deneme kitabını PDF, ePUB, RAR, ZIP formatlarında indirmeye çalışırken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız lütfen sorunu anlatan yorumunuzu bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir